General photo about Logies Oud Bergveen 1
15
General photo about Logies Oud Bergveen 2
General photo about Logies Oud Bergveen 3
General photo about Logies Oud Bergveen 4
General photo about Logies Oud Bergveen 5
Logo - Logies Oud Bergveen

Logies Oud Bergveen

Het complex 'Oud Bergveen' is in 1839 in opdracht van de Maatschappij van Weldadigheid gebouwd als katoenspinnerij, aangedreven door de eerste turf-gestookte stoommachine van Drenthe. Daarna heeft het prachtige gebouw vele functies vervuld, tot het in 1975 ongebruikt achterbleef. Het pand heeft veel te verduren gehad tot het in 2002 in zijn oude glorie is hersteld.

Daarbij is de oude slaapzaal verbouwd tot 3 comfortabele tweepersoons appartementen, onder andere voorzien van een comfortabele badkamer met inloopdouche en vloerverwarming, een open keuken met combi-magnetron, een vierpits gaskookstel en een kleine vaatwasser, Wifi, TV, een houtkachel en een slaapvide met kingsize-bed.
Eén (goed opgevoede)hond per appartement is van harte welkom. 

Vind je het fijner als wij je ontbijt voor je maken? Klik dan even door naar Klein Soestdijk. Wij hebben hier vier kamers en serveren een uitgebreid ontbijt met lokale producten in onze sfeervolle tuinkamer. 

Helemaal tot rust komen in Veenhuizen

About

We usually respond within 5 hours.

Wij, Tamara & Willem, wonen met onze hond Mila in Klein Soestdijk aan de Hoofdweg in Veenhuizen, waar we een Bed&Breakfast runnen. Wij hebben beiden lang in de culturele sector (theater, film & reclame) gewerkt en daarnaast in diverse andere sectoren, waaronder het bankwezen, de bouw en de horeca. We houden van de afwisseling en de diversiteit aan gasten die we op beide locaties mogen ontvangen. Tamara is massagetherapeut en heeft haar praktijk in de rechtervleugel van Klein Soestdijk. Een behandeling tijdens het verblijf kan een fijne aanvulling zijn. Boek deze tijdig om verzekerd te zijn van een plekje.


06-39744313
  • Dogs are welcome (if well behaved) for a small extra fee
  • Veenhuizen NL
  • Arrival between 15.00 - 19.00
  • Departure until 10.00
  • We speak Deutsch, English, Nederlands.

In the area

Behalve een verblijf in een bijzonder stukje cultureel erfgoed, is er in de omgeving ook genoeg te beleven. Zo is Oud Bergveen gelegen in het hart van de natuur tussen Drenthe en Friesland. U kunt hier wandelen, fietsen of hardlopen in Norgerholt, één van de oudste bossen van Nederland dat maar liefst 25 hectare groot is. Vervolg uw weg vervolgens over het Fochteloërveen, een prachtig hoogveengebied of neem een kijkje in het Nationaal Park Drents-Fries Wold, met veel heide en bos.Heb je even genoeg van natuur en cultuur: dan zijn er natuurlijk ook fijne en goeie restaurants en cafés in de buur... Region

Book now
Facilities
Outside
Picnic area Terrace with sun Garden Terrace
Pets
Pets allowed
Swimming and wellness
Outdoor pool
Activities
Horse riding Cycling Hiking Bicycle rental Fishing
Parking
Private parking
General
Wi-Fi Personal check-in Non-smoking rooms
We speak Deutsch English Nederlands
Contact us

About

Logies Oud Bergveen
Address
Oude Norgerweg 5
9341 TG Veenhuizen
Netherlands

06-39744313
info@logies-oudbergveen.com
06-39744313